Gjesteinnlegg fra Julie Rolstad

hallo, søtiser som leser INE sin blogg! ♥

Dere har helt riktig valgt rett blogg og lese, Ine er nemmelig en herlig blogger, utrolig flink! Ikke minst er hun en herlig person også. Fyfaen, det er så vannvittig hvordan hun oppfører seg. Det er så deilig og kunne stole på henne. Hun tar sine egne valg og hører ikke på hva alle andre sier, det er jeg fryktelig glad for. ER så teit med folk som faktisk hører på vennene sine..


Jeg og Ine har kjent hverandre siden 2009 om jeg ikke tar helt feil, vi ble først kjent på nettby så på hest.no så skulle hun bli med meg i stallen osv, husker det enda. Det var gøy, også er vi like gode venner som det vi var da vi ble kjent. Jeg følte med engang jeg møtte henne at hun var en herlig person man kan stole hundre og ti prosent på! Hvor deilig er ikke det da? Ine er virkelig en herlig person, du må oppleve henne as!


vi er tards <3

 imorgen skal vi i stallen og overnatte, det gleder jeg meg til !

 

elsker deg ine!

 

som sagt har ikke ine nett, så det blir nokk ikke bloggings på hun før imorgen, hvis hun tar med seg pcen sin i det hele tatt til meg da.. så da håper vel alle leserne hennes på at hun skal det!


- julierolstad ♥

4 kommentarer

> marianne eide hanssen

10.mar.2011 kl.23:12

fine bilder <3
:)

Susanne <3

12.mar.2011 kl.15:35

du er så fin <3

Tanika

13.mar.2011 kl.09:08

Haha søte jenter! :-D♥

Skriv en ny kommentar

hits